JSME ZLATÝ CERTIFIKOVANÝ PARTNER MERGADO!

16.01.23

Stali jsme se Zlatým certifikovaným partnerem Mergado. Nevíte, co to znamená nebo proč by vás to mělo zajímat? V tomto článku se dozvíte více.

Co je Mergado?

Mergado je nástroj na úpravu XML feedů pro srovnávače zboží a další reklamní kanály. V prostředí nástroje uživatel zautomatizuje velkou porci úkonů na e-shopu, přičemž si ušetří čas a eliminuje velké množství ručních chyb.

Jak jsme se stali Zlatým certifikovaným partnerem Mergado?

Museli jsme splnit následující kritéria, tedy mít pracovní zkušenosti s Mergadem delší než 3 roky, spravovat více než 6 e-shopů na Mergadu a absolvovat všechna školení a certifikační test. Jelikož jsme všechny tato školení a test absolvovali, řadíme se mezi agentury s nejvyšší certifikací Mergada.

„K čemu nám to je?“ a „Proč by vás to mohlo zajímat?“

Vaše problémy řešíme s úplnou znalostí nástrojů Mergada, v případě, že si nevíme rady, máme větší možnosti při konzultovaní vzniklých problémů. Nicméně, toto se stává opravdu pramálo.

Naši certifikaci si můžete ověřit tomto odkaze: https://www.mergado.cz/agentury/shockmarket

Máte-li problém s XML feedy nebo samotným Mergadem, nevíte jak začít nebo o tom uvažujete, kontaktujte mě na e-mailu a já vám rád se vším potřebným pomohu.

Petr Mitura | mitura@shockmarket.cz

další články