ZÍSKEJTE ZDARMA 8 500 KČ NA GOOGLE ADS

22.06.23

Zjistěte, jak jednoduše a rychle získat kredit na útratu na platformě Google Ads!

Využívání online formy propagace (konkrétně PPC reklam) je v dnešní době téměř zásadní pro každého, kdo chce na internetu něco nabízet…nebo lépe…prodávat. A jak asi víte, v ČR potažmo v Evropě na první příčce s přehledem trůní Google.

A právě Google si pro začínající podnikatele připravil nabídku ve formě kreditu v hodnotě 8 500 Kč jako podporu pro rozjezd jejich projektu. Je to tak skvělá příležitost pro otestování si této formy online propagace a přivítání prvních návštěvníků vašich stránek. Navíc ušetříte část finančních prostředků, které se hlavně v začátcích opravdu hodí.

Jednou z možností je získat tento kredit přes tzv. Google Partnera, to jsou agentury či freelanceři, kteří museli splnit certifikaci. Díky tomu Google ví, že se nejedná o žádné nováčky, ale o profesionály, kteří ví vše o možnostech jeho platformy a mají s ní bohaté a praktické zkušenosti. A ano, jednou z těchto agentur jsme v ČR i my.

Jaké jsou podmínky, jak postupovat?

  1. musíte mít připavenou webovku či aplikaci, zkrátka funkční projekt, kam budete posléze lákat uživatele Google, Youtube a Google Display Network (a to včetně nasazených Google Analytics či jiného programu - pokud si nevíte rady, klidně nám napište email a my vás rádi navedeme)
  2. nabídka je platná jen a pouze pro zcela nové Google Ads účty
  3. do 14 dnů se připojíte pod náš Shockmarket účet (Google Partner) a tato propagační akce se sama automaticky zaktivuje nebo zadáte propagační kód (spustí se od startu kampaní)
  4. odpovídající částku musíte nejdříve ze svého proinvestovat
  5. na tuto útratu máte 30 dní
  6. Hurá! Google vám zdarma vyplatí kredit až do výše 8 500 Kč (dle vaší útraty), nyní máte 2 měsíce na jejich využití

Tyto podmínky jsou platné v čase tvoření tohoto článku, proto prosím pozorně čtěte podmínky, nebo se ozvěte přímo nám a my vám sdělíme aktuálně platnou podobu.

Jak si to zkontrolovat?

Na email, pod kterým jste Google Ads zakládali, vám přijde potvrzení o uplatnění promo nabídky. Následně vám po připsání kreditů dorazí další zpráva o konkrétní výší, kterou vám Google připočítal. Sami si to pak v prostředí platformy můžete kontrolovat v sekci Nástroje a nastavení - Fakturace - Propagace.

Občas se stane, že vám přímo Google pošle po založení účtu kód na vámi zadaný email. Jeho výběr obdarovaných je však opředen tajemstvím a nikdo tak neví, zda mu kód vůbec přijde. Zároveň platí, že výše možného kreditu je zde zpravidla nižší, než od Google Partnera.

Máme bohaté zkušenosti s budováním projektů od píky. Pokud tedy máte zájem o parťáka, ozvěte se nám a můžeme probrat případnou spolupráci.

Tak moc neotálejte a nakopněte váš business co nejdříve!

 

Martin Koukal | koukal@shockmarket.cz

další články