JSME OVĚŘENOU AGENTUROU ZBOŽÍ.CZ!

16.08.22

Jsme se certifikovanou agenturou Zboží.cz. Nevíte, co to znamená nebo proč by vás to mělo zajímat? V tomto článku se dozvíte více.

Co je Zboží.cz?

Zboží.cz je internetvý srovnávač, který založil v roce 2007 Seznam.cz, za dobu své existence si vytvořil stálou uživatelskou základnu, která jej využívá při nákupu takřka čehokoliv.

Jak jsme se stali ověřenou agenturou Zboží.cz?

Kromě různých interních agenturních předpokladů je důležité, že správně pracujeme a optimalizujeme XML feedy klientů, aktivně bidujeme, zapracováváme novinky a aktualizujeme dopravní podmínky a výdejní místa našich klientů. Zároveň také obrat námi spravovaných inzerentů přesahuje 5 000 Kč bez DPH měsíčně, přičemž se staráme minimálně o 3 klienty.

„K čemu nám to je?“ a „Proč by vás to mohlo zajímat?“

Vaše problémy řešíme s úplnou znalostí nástrojů v rámci Zboží.cz, máme přímý kontakt na konzultanta ze Seznamu v případě problému, pravidelně získáváme know-how od pracovníků Zboží.cz, které využíváme při správě klientských účtů a také se účastníme konferencí a školení pořádaných Seznamem.

Naši certifikaci si můžete ověřit tomto odkaze: https://spoluprace.seznam.cz/agentury/?sluzba=&region=&hledat=shockmarket

Máte-li problém s inzercí na Zboží.cz, nevíte jak začít nebo o tom uvažujete, kontaktujte mě na e-mailu a já vám rád se vším potřebným pomohu.
                     Petr Mitura | mitura@shockmarket.cz

další články