JSME SKLIK CERTIFIKOVANOU AGENTUROU!

16.11.22

Stali jsme se Sklik certifikovanou agenturou. Nevíte, co to znamená nebo proč by vás to mělo zajímat? V tomto článku se dozvíte více.

Co je Sklik.cz?

Sklik je český reklamní systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování reklamy ve vyhledávání na Seznam.cz a na nejnavštěvovanějších webech českého internetu. Jak sám Seznam uvádí, Sklik reklamou zasáhne přes 95 % všech uživatelů českého internetu.

Jak jsme se stali Sklik certifikovanou agenturou?

V rámci kvantitativních podmínek splňujeme to, že spravujeme minimálně obrat, který činí 1 000 000 Kč bez DPH měsíčně, zároveň náš „clientlist“ čítá alespoň 10 aktivních klientů a jako agentura disponujeme minimálně 2 aktivními PPC specialisty.  Co se týče kvalitativních podmínek, kromě transparentního přístupu vůči klientům, pravidelně vzděláváme naše PPC specialisty, ti se pravidelně účastní školení a workshopu.

„K čemu nám to je?“ a „Proč by vás to mohlo zajímat?“

V rámci spolupráce tímto získáváme k dispozici odborníka ze společnosti Seznam.cz,  který se věnuje výhradně naší agentuře. Jsme pravidelně informování o školeních a novinkách na platformě. K dispozici dále také máme nadstandardní data a reporty pro naše klienty.

Naši certifikaci si můžete ověřit tomto odkaze: https://spoluprace.seznam.cz/agency/shockmarket-s-r-o/

Máte-li problém s Sklikem a inzercí na Seznamu, nevíte jak začít nebo o tom uvažujete, kontaktujte mě na e-mailu a já vám rád se vším potřebným pomohu.

Petr Mitura | mitura@shockmarket.cz

další články